Search

Een lifestylecoach is altijd handig, Een coach die altijd voor je klaar staat voor al je vragen over alles wat te maken heeft met Lifestyle. Voor wie is het handig/fijn om een lifestylecoach te hebben?

  • Als je moeite hebt met een gezonde leefstijl als het gaat om voeding.
  • Voor de mensen die graag willen minderen met roken/alcohol door bijv. slechte gezondheid.
  • Voor iedereen die graag wilt sporten en niet weet hoe je de beste houding erbij moet uitvoeren of de motivatie erg laag ligt.
  • Voor iedereen die geen balans kan vinden tussen privé en werk tijden.

Een andere naam voor lifestylecoach is Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Een GLI werkt structureel heel goed. Als het gaat om leefstijlinterventies kennen wij er 3 dat zijn: Slimmer, Cool en Beweegkuur. Bij alle 3 de leefstijlinterventies kijken we naar individuele begeleiding en een heel klein deel uit een groepsprogramma. Een erkende leefstijlinterventies kan vergoed worden door de basisverzekering

Onze behandelaar

Categories:

Myou Coumans

Mijn specialisaties:
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Leefstijlcoach
  • Hand therapeut
  • Parkinson therapeut
Even voorstellen: In 2013 heb ik mijn studie fysiotherapie in Eindhoven afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Offermans. Je kunt me treffen in de praktijkruimtes als ook in de oefenzaal. Hier verzorg ik o.a. Parkinson-training en het COOL-programma (2-jarig leefstijlveranderingsprogramma voor mensen met obesitas, vergoed vanuit de zorgverzekeraar). De samenwerking tussen de patiënt en de therapeut staat bij mij centraal. Zonder goed overleg bereik je minder. Mijn interesse gaat naast het bewegingsapparaat ook uit naar de psyche van de mens. Waarom blijven bepaalde klachten in stand gehouden, hoe is de algemene gezondheid, denk aan voeding/slaap/stress. Deze interesse heeft ervoor gezorgd dat ik in 2020 tevens ben afgestudeerd als leefstijlcoach (BLCN-lid). Verder heb ik in 2016 de opleiding tot handtherapeut afgerond. U kunt bij mij terecht als uw handen/armen u hinderen in de dagelijkse bezigheden. U weet als geen ander hoe frustrerend het is, als u uw handen niet meer kunt gebruiken zoals u altijd gewend was. Hiervoor werk ik nauw samen met een hand-ergotherapeut. Dit zorgt voor korte communicatielijnen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd, waardoor u voor o.a. medical taping en dry-needling bij mij terecht kan. Tevens ben ik sinds 2014 lid van het Parkinsonnet. In de toekomst wil ik me graag blijven ontwikkelen. Ik hou ervan om nieuwe projecten op te starten en wil me daarnaast meer verdiepen in ontspanningstechnieken.

Direct een afspraak maken?

Back to Top