Search

Deze behandeling is bestemd voor zwangere vrouwen die hun conditie willen behouden en zich fit willen blijven voelen. Door verantwoord te sporten tijdens de zwangerschap, bent u fitter voor de bevalling en kunt u zich na de bevalling sneller herstellen. Hiermee voorkomt u met verantwoord sporten om de risico’s op te lopen zoals het ontstaan van specifieke zwangerschapsklachten, zoals rugpijn en bekken(bodem)problemen.

Het is een eigentijdse en actieve cursus voor zwangere vrouwen of pas bevallen vrouwen. Tijdens deze behandeling wordt u begeleidt en gestimuleerd zodat u fit kan blijven. Hierbij zorgen we ervoor dat er zich geen klachten voorkomen. De cursus zal beginnen met een individuele intake. Tijdens de intake zullen de persoonlijke wensen en verwachtingen besproken worden, zodat we samen met u verantwoorde en leuke manier aan de slag kunnen gaan.

Onze behandelaar

Categories:

Saskia Bal

Mijn specialisaties:
  • Manuele Therapeut
  • Fysiotherapeut
  • Zwanger fit
  • Bekkenbodem Therapeut I.O.
Even voorstellen: In 2012 ben ik afgestudeerd als Master in de Manueel Therapie na een opleiding aan de Universiteit van Brussel. In de jaren daarna heb ik meerdere cursussen gevolgd om mezelf te blijven verbeteren. In de afgelopen jaren is mijn interesse ook steeds meer gaan liggen bij de behandeling van de zwangere en onlangs bevallen vrouw. Om me hierin te specialiseren heb ik onder andere de cursus Zwanger Fit met succes afgerond.

Direct een afspraak maken?

Back to Top