Search

Oncologische begeleiding

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die behandeld worden of behandeld zijn voor kanker. Vaak ervaren de patiënten tijdens of na zo’n behandeling bijkomende problemen. Ze kunnen zich bijvoorbeeld ze voelen zich sneller vermoeid, minder fit of kunnen angstige gevoelens ervaren. Deze belemmeringen kan voor problemen zorgen in hun dagelijks leven. Daarom wordt er bij deze behandeling ervoor gezorgd dat deze klachten verholpen worden. Ook als u het niet meer beter wordt, kan de behandeling helpen.

Deze behandeling kan in alle soorten van kanker ingezet worden. Om deze patiënten goed te kunnen begeleiden, is kennis van de ziekte, de medische behandelingen en vooral de gevolgen ervan belangrijk. U wordt tijdens of na uw ziekte begeleidt door onze specialisten. Samen met de specialist bouwt u weer geleidelijk de duur en kracht van uw activiteiten uit. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat er een betere lichamelijke belastbaarheid voor meer kracht, conditie, mobiliteit en vitaliteit. De behandeling gericht zich op uw persoonlijke doelen en beweegadvies op maat.

Onze behandelaar

Categories:

Renate Ploeger-Nolten

Mijn specialisaties:
  • oedeemtherapie (opleiding Vodder in Antwerpen)
  • Mulligan A-B-C , pijnvrij mobiliseren
  • Medical taping waaronder ook lymfetaping
  • Aantekening oncologie
Even voorstellen: Ik ben in 1994 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Mijn eerste baan was in Duitsland als fysiotherapeut en heb er bijna 5 jaar gewerkt. Er kwam een mooie baan vrij op de Lucaskliniek in Hoensbroek en ben toen begonnen als reintegratietherapeut in een multidisciplinair team. In die periode werd ik moeder en heb ik een parttime baan gevonden bij fysiotherapie Offermans . Hier werk ik sinds 2005 met veel plezier! Daarnaast heb ik ook nog een heleboel leuke hobby’s zoals tennissen badmintonnen, gezellig eten maar ook lekker koken, af en toe een boek lezen of een film kijken en ga graag op vakantie met mijn gezin. Aanwezig: maandag dinsdag en donderdag

Direct een afspraak maken?

Back to Top
Wij zijn geopend. Houd rekening met de geldende corona maatregelen en blijf thuis bij klachten!