Search

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die behandeld worden of behandeld zijn voor kanker. Vaak ervaren de patiënten tijdens of na zo’n behandeling bijkomende problemen. Ze kunnen zich bijvoorbeeld sneller vermoeid voelen, minder fit of kunnen angstige gevoelens ervaren. Deze belemmeringen kan voor problemen zorgen in hun dagelijks leven. Daarom wordt er bij deze behandeling ervoor gezorgd dat deze klachten verholpen worden. Ook als u niet meer beter wordt, kan de behandeling helpen.

Deze behandeling kan in alle soorten van kanker ingezet worden. Om deze patiënten goed te kunnen begeleiden, is kennis van de ziekte, de medische behandelingen en vooral de gevolgen ervan belangrijk. U wordt tijdens of na uw ziekte begeleidt door onze specialisten. Samen met de specialist bouwt u weer geleidelijk de duur en kracht van uw activiteiten uit. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er een betere lichamelijke belastbaarheid is voor kracht, conditie, mobiliteit en vitaliteit. De behandeling is gericht op uw persoonlijke doelen en beweegadvies op maat.

Onze behandelaar

Categories:

Renate Ploeger-Nolten

Mijn specialisaties:
  • Oedeemtherapie (opleiding Vodder in Antwerpen)
  • Mulligan A-B-C , pijnvrij mobiliseren
  • Medical taping waaronder ook lymfetaping
  • Aantekening oncologie
Even voorstellen: Ik ben in 1994 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Mijn eerste baan was in Duitsland als fysiotherapeut en heb er bijna 5 jaar gewerkt. Er kwam een mooie baan vrij op de Lucaskliniek in Hoensbroek en ben toen begonnen als re-integratietherapeut in een multidisciplinair team. In die periode werd ik moeder en heb ik een parttime baan gevonden bij Fysiotherapie Offermans . Hier werk ik sinds 2005 met veel plezier! Daarnaast heb ik ook nog een heleboel leuke hobby’s zoals: tennissen, badmintonnen, gezellig eten maar ook lekker koken, af en toe een boek lezen of een film kijken. Ook ga ik graag op vakantie met mijn gezin. Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Direct een afspraak maken?

Back to Top