Search

MTT is geschikt voor mensen die lekker in beweging willen blijven! Er wordt medische behandelingen toegepast om u van de klachten in uw rug en of schouder te verhelpen. Niet alleen kunnen we het verhelpen maar met MTT kunt u ook alle klachten voorkomen.

De medische training van MTT worden vaak gezien als fitness of fysio -fitness maar dit is echter totaal niet het geval, bij MTT wordt er veel meer aandacht besteed aan de individuele klachten.

Door veel fysiotherapeuten wordt deze methode gezien als een onderdeel van de manuele therapie. Bij Offermans wordt er doelgericht gekeken naar de juiste spiergroep en het stabiliseren van de juiste spiergroep.

Het doel van de medische trainingstherapie is het optimaal herstel van de spiergroep, hierbij wordt ook de activiteitsniveau flink vergroot. Er moet een evenwicht zijn tussen de belastbaarheid en de dagelijkse belasting van de patiënt. Met MTT kunnen de klachten van de patiënt verholpen worden en kunt u weer alledaagse activiteiten doen.

Onze behandelaars

Categories:

Remco Offermans

Mijn specialisaties:
  • Schouder & Knieletsel
  • Manuele Therapie
  • Niet aangeboren hersenletsel
Even voorstellen: In 2003 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond op de Hogeschool Zuyd en daarna mijn kennis in de praktijk uitgebreid op de Kouvenderstraat in Hoensbroek bij mijn vader Jos. Mijn leergierigheid en mijn luisterend oor naar hulpvragen in de omgeving hebben mijn eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de praktijk, waarbij ik in 2006 in de maatschap trad, een verdere boost gegeven. Mijn motto is dan ook: “Stilstand en stilzitten veroorzaakt achteruitgang”. Dit geldt zowel voor patiënten als voor de ontwikkelingen in de praktijk. Ik heb dan ook vier jaar Manuele therapie gestudeerd op het SOMT om mij verder te verdiepen in de wervelkolom en de andere gewrichten. Specifieker heb ik nog opleidingen gedaan voor schouderletsel, knieletsel en meerdere beweegcursussen gevolgd. Ook heb ik een opleiding bedrijfsvoering in de fysiotherapie afgerond. Recent heb ik toegelegd op Niet aangeboren hersenletsel. (bijvoorbeeld  CVA, Parkinson, Dementie en Alzheimer) en hiervoor een opleiding gedaan. Vanuit deze opleiding zit ik in de werkgroep/vice voorzitter van de CVA-keten Oostelijk Zuid-Limburg. Dit is een samenwerkingsverband tussen FOZL, Neurologie Zuyderland en Adelante.
Categories:

Rene Moonen

Mijn specialisaties:
  • Craniofaciaal Therapeut (Crafta)
  • Master Manuele Therapie (SOMT)
  • Osteopathie (IAO)
  • Mulligan (A-B-C)
Even voorstellen: Ik ben in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Ik heb 19 jaar in Duitsland gewerkt en sinds 2011 werk ik bij Fysio-Offermans. Mijn expertise ligt op het gebied van craniofaciale therapie, manuele therapie, sportrevalidatie, voeding en lifestyle. Daarnaast hou ik mij bezig met voeding en een gezonde levensstijl, mijn motto? “Gezond en vitaal oud worden.”

Direct een afspraak maken?

Back to Top